Om Vivi

Vivi Sydendal har sunget og optrådt i mange år med forskellige bands. I 2002 blev hun kåret som årets Julesanger til den årlige kongres på Dyrhavsbakken i Klampenborg. Denne titel bærer hun stadig.

 

Countrymusikken har fyldt meget i Vivis liv. Hendes bedsteforældre imigrerede til USA i 1928 for at finde lykken. De vendte dog hjem efter seks år og medbragte en masse skøn countrymusik, som endnu ikke var nået Danmark. Denne musik voksede Vivi op med, da den blev spillet jævnligt i hendes hjem. Hun har nærmest  fået den ind med modermælken.

 

Idag har hun helt og afdeles givet sit hjerte til countrytmusikken, og hun elsker de kendte evergreens sunget af countrymusikkens dronninger: Patsy Cline, Connie Frances, Loretta Lynn, Tammy Wynett, Dolly Parton m.fl. 

 

Vivi Sydendal synger og fortolker disse skønne sange med så megen sjæl - og hendes varme klangfulde stemme kommer lige fra hjertet.

 

Booking

Telefon +45 29 42 56 08

Email vivisydendal@hotmail.com

Følg mig
  • Facebook App Icon

"Countrymusikken har fyldt i mit liv siden barndommen. I hjemmet lød de glade toner af Patsy Cline, Connie Francis, Loretta Lynn og Jim Reeves m. fl. hver dag.

Vivi Sydendal

© 2019
Vivi Sydendal Country

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now